Konserter

Konserter i Barbu kirke våren 2019

Våren 2019 står konsert- og kulturhøydepunktene i kø i Barbu kirke, og vi kan presentere alt fra nasjonale storheter til lokale helter:

Søndag 24. mars kl 19.30; ”En times tid med Liv Stoveland». Konserten som snødde bort for oss i januar settes opp igjen denne kvelden, og vi håper mange tar turen for å høre denne allsidige og dyktige sangeren fra Lillesand/Grimstad. Repertoaret spenner fra klassiske stykker via salmer og viser til jazz. Billetter á kr 100 kjøpes i døra.

Onsdag 10. april kl 19.30: ”Salmar til vår tid og alle tider”;en kveld med forfatteren og dikteren Edvard Hoem. Hoem vil snakke om salmetradisjonen vår, hva en salme er og hva vi bruker den til. Det blir også sang av flere av Hoems salmer. Denne kvelden er et samarbeid med Kirkeakademiet.

Søndag 5. mai kl 19.30; ”En times tid med Torstein Sødal”.Konsertserien fortsetter med en virkelig godbit av en sanger. Torstein har vært med i utallige TV-sendinger, bla representerte han Norge i Melodi Grand Prix i 2008 med sangen ”Eastern Wind”. Han turnerer nå land og strand sammen med sin kone Maria Aredondo, og vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med Torstein denne kvelden. Billetter á kr 200 selges i døra; kontant eller med kort.

Søndag 12. mai kl 18.00; Vårkonsert med Arendalskoret og Arendal Frikirkes menighetskor. Det blir en skikkelig kor-kveld i Barbu kirke denne kvelden, med 2 av de store korene i Arendal. Det blir også en del allsang i løpet av kvelden, og alle glade korister bør sette av kvelden allerede nå! Billetter á kr 100 selges i døra.

Lørdag 25. mai; Appell tensing. Tensingkoret vårt fyller i år 50 år, og som en liten opptakt til jubileet til høsten inviterer de også i år til storslagen konsert i Barbu kirke. De får med seg Tweensing på noen låter, og vi håper mange har muligheten til å møte opp og høre på de flotte og dyktige ungdommene i menigheten vår!

Søndag 26. mai kl 19.30; Barbu kantori og Ellen Halvorsen Lervold med band. Vårt eget kantori har hver vår konsert i Barbu kirke, og i år blir det en konsert med mange ulike stilarter og temaer. De har rett og slett kalt det en vårkonsert, og med seg på laget har de sangeren Ellen Halvorsen Lervold som har gjestet Barbu flere ganger de siste årene. De har også med seg dyktige musikere, og kan love en oppløftende og flott konsert denne vårkvelden.

Fredag 7. juni kl 19.30; Magnolia jazzband. I august 2018 ble Barbu kirke fylt til randen av et lydhørt publikum som koste seg med denne glad-gjengen som spiller det de selv kaller New Orleans-basert kirke-jazz. Kvelden ble rett og slett magisk, med leken glad-jazz og en fantastisk stemning. Gjengen i Magnolia koste seg så at vi der og da avtalte et gjensyn, og vi håper folk også denne gangen møter opp for en utrolig konsertopplevelse. Billetter á kr 250 selges i døra; kontant eller med kort.

Kor

Barbu menighet har 2 kor for voksne:

Barbu kantori fungerer som menighetens kirkekor og synger et bredt repertoar. Deltar på gudstjenester 2 ganger i semesteret, og synger ellers på konserter og arrangementer både i og utenfor menigheten. Koret øver hver tirsdag fra kl 19 til 21 i Barbu kirke og har ingen prøvesang. Kontakt organist og dirigent Leif Rino Muller på tlf 99 22 95 57 for mer info.

Cantabile er et blandakor for voksne med tilhørighet og øvelser i Barbu menighet. Koret deltar ved arrangementer i menigheten og har for øvrig konserter i ulike kirker og konsertlokaler. Sangerne kommer fra hele distriktet. For opptak og prøvesynging se korets hjemmeside: cantabile.no