Barbu menighet > Aktiviteter > Kultur

Konserter

Her er en oversikt over konserter i Barbu kirke høsten 2019; også denne gangen mye å glede seg til!

Søndag 15. september kl 19.30; ”En times tid med Knut Sigurd Bygland”
Til høstens første konsert i serien ”En times tid med…” har organist Leif Rino Muller invitert den lokale artisten Knut Sigurd Bygland. Knut Sigurd er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Artisten i Göteborg, og har vært med på flere store oppsetninger både i Norge og Sverige. Hans spesialitet er musikaler, og vi kan nok vente oss mange godbiter fra kjente og ukjente musikaler denne kvelden, i tillegg til mye annen flott musikk fra denne strålende artisten! Billetter á kr 100 selges i døra; kontant eller med kort.

Tirsdag 15. oktober kl 19.30; salmekveld med Barbu Kantori
Barbu Kantori tar denne høsten opp en gammel tradisjon med å avholde salmekvelder i Barbu kirke. De tar sikte på å ha en slik hvert semester fremover, og håper mange sangglade vil møte opp for å synge nye og gamle salmer sammen. Gratis inngang.

Søndag 3. november kl 19.00; Allehelgenskonsert med Cantabile
Tradisjonen tro holder vårt eget kor Cantabile allehelgenskonsert i Barbu kirke på allehelgensdag. Dette er en flott og verdig markering av en viktig og spesiell dag for mange av oss.

Søndag 17. november kl 19.30; ”En times tid med Ole Gustav Johnsen”
Denne søndagen får vi storfint besøk fra Froland; Ole Gustav ble kjent gjennom sine opptredener i Norske Talenter for en del år siden, og denne kvelden kommer sangfuglen til Barbu for å gjøre en konsert sammen med organist Leif Rino Muller. Billetter á kr 100 kjøpes i døra.

Fredag 29. november kl 19.00; konsert med Ottar ”Big Hand” Johansen
Den kjente country-artisten Ottar ”Big Hand” Johansen legger i år ut på en liten juleturne med country-gospel, og denne kvelden kommer han til Barbu kirke. Han har også med seg damekoret "Divas" fra Arendal under ledelse av Solveig Andersen.

Søndag 8. desember kl 17.00; Julenatt med bl a Jørn Hoel
Denne ettermiddagen får vi besøk av et knippe av norges beste sangere og musikere; Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen, Lise Mæland, Frøydis Grorud og Trond Lien. Vi gleder oss til en flott julekonsert med topp artister!

Søndag 15. desember; Vi synger jula inn kl 16.00
Vår tradisjonelle førjulskonsert der alle kirkas kor deltar blir i år søndag 15. desember. Vi gleder oss til å samles og synge jula inn også i år! Gratis inngang.

For nærmere info, tidspunkter og billettpriser der dette ikke er oppgitt; følg oss på facebook, på vår nettside og i dagspressen.

Kor

Barbu menighet har 2 kor for voksne:

Barbu kantori fungerer som menighetens kirkekor og synger et bredt repertoar. Deltar på gudstjenester 2 ganger i semesteret, og synger ellers på konserter og arrangementer både i og utenfor menigheten. Koret øver hver tirsdag fra kl 19 til 21 i Barbu kirke og har ingen prøvesang. Kontakt organist og dirigent Leif Rino Muller på tlf 99 22 95 57 for mer info.

Cantabile er et blandakor for voksne med tilhørighet og øvelser i Barbu menighet. Koret deltar ved arrangementer i menigheten og har for øvrig konserter i ulike kirker og konsertlokaler. Sangerne kommer fra hele distriktet. For opptak og prøvesynging se korets hjemmeside: cantabile.no