Barbu menighet > Aktiviteter > Barn

Barn i Barbu menighet

I Barbu menighet har vi mange gode aktiviteter for barn. Nedenfor har vi laget en oversikt over faste kontinuerlige tilbud.

Se også "Trosopplæring" hvor vi har mange gode avgrensede tilbud til de ulike aldersgruppene.

Babysang

Menigheten er glade for å kunne invitere alle barn under ca 1 år til babysang.

Babysang er et sosialt møtepunkt for foreldre og barn. Vi synger sammen, lærer litt regler og avslutter hver samling med matpakkelunch. Babysang er ikke et sangkurs men et opplegg for alle som liker å synge for og med barna sine.

Vi samles på menighetshuset torsdag kl 11–12.30.

Datoer kommer seinere

Pris for hele semesteret er kr 100,–

Hvis du ønsker mer informasjon eller å bli med, ta kontakt med Vibeke Marie Tobiassen på epost: vibeke.tobiassen@agderkirken.no eller tlf 37013667 / 934 33 925

Søndagsskole

Søndagsskole under enkelte gudstjenester

Vi ønsker at det skal være et tilbud til barn i de aller fleste gudstjenestene våre. Vi har derfor søndagsskole for alle barn under enkelte gudstjenester. Dette annonseres i kalenderen, i gudstjenestenlisten i Agderposten og ved egne mailer til de som ønsker det.

Når vi har søndagsskole starter vi inne i gudstjenesten, men etter en liten stund går vi samlet bak i Glassrommet mens vi synger søndagsskolesangen. Der blir det leker, sang, bibelfortelling, oppgaver og kanskje en skattejakt.

Her kan barne komme alene eller sammen med en voksen. Søndagsskolen ledes av frivillige voksne og en flott gjeng med tweens. Hvis du ønsker å stå på maillisten eller ønsker at ditt barn skal være fast medlem i søndagsskolen (er frivillig og koster 50 kr for et år), ta kontakt med Vibeke Marie på epost vibeke.tobiassen@agderkirken.no

KM-KLUZZ; barnegospel og klubb

Hver torsdag kl 17.00-18.15. Middag serveres kl 16.30

Sammen utgjør barnegospel og klubben KM–Kluzz.. Det vil si at vi alltid starter med en felles sang, før kor og klubb går hver til sitt. Til slutt samles vi igjen til felles samlingstund med sang og bibelfortelling. Et par ganger i semesteret vil vi ha felles lagekveld hvor vi lager ting som skal selges på Globalkvelden til våren.
Liker du å synge? Da håper vi du vil være med i Barnegospel. Der synger vi morsomme sanger, enkle sanger, sanger med masse trøkk, sanger som vi alle synger sammen og sanger med solister. Kort sagt; her synger vi og leker og har det gøy! Innimellom skal vi selvfølgelig opptre også; på gudstjenester og andre arrangementer.
Hilde romtveit Hermansen, Ingeborg Muller og Emilie Hannevik Grøtterud dirigerer.
Liker du å leke ute, tenne bål, lage snølykter, snekre, lage hobbyting, spille spill...? Da håper vi at du vil begynne i klubben. Her gjør vi litt av hvert av morsomme ting. Noen ganger ute og noen ganer inne på menighetshuset.
Vi serverer en enkel middag fra kl 1630. Pris kr 30 for voksne og kr 20 for barn. Her kan dere komme hele familien og spise hvis dere vil. vi holder til på menighetshuset. KM–Kluzz barnegospel og klubb er for alle fra førskolealder og til og med 4 klasse. Yngre barn kan være med sammen med foreldre.
Pris kr 200 for hele skoleåret.
Hvis du lurer på noe, kontakt:
Vibeke Marie Tobiassen, mob 93433925 eller epost vibeke@dinelektriker.com

KM-Kluzz er medlem i Norges KFUK-KFUM

TWEENSING

Barbu Tween Sing for 5-7 klasse

På Tween Sing synger vi mange artige og kule sanger, leker sammen, drar på turer og festivaler, opptrer og har konserter, hører om Gud og gjør masse kjekt sammen. Vi håper du har lyst å bli med!

Vi øver på menighetshuset hver torsdag kl 18.00-19.30. Oppstart torsdag 22. august.

Ta gjerne kontakt med dirigenten vår, Signe Heggtveit Andersen på epost signehandersen@hotmail.com eller mobil 98862149.

Tween Sing er medlem i Norges KFUK-KFUM

K/M SPEIDERE

Speideren er for tiden hvilende

Tweensklubben

Tweensklubb for 5-7 klasse ca en fredag i måneden

Liker du og henge med venner? Synes du det kan være kjekt å spille kort eller brettspill? Har du lyst på noe godt i kiosken? Synes du det er artig med kahoot? Liker du å danse? Liker du å lage ting? Kunne du tenke deg å spille bordtennis eller biljard? Alt dette får du mulighet til på Tweensklubben på Barbu menighetshus en-to fredager i måneden. Vi holder på fra kl 18.30-21.00.

Klubben er gratis, men ta gjerne med litt penger til kiosken.

I høst er det klubb følgende fredager: 23. august, 13. septemer - flere datoer kommer

Familiekor

Familiekoret er et prosjektbasert kor

Til enkelte gudstjenester, Vi synger julen inn og juletrefesten inviterer vi barn og voksne som liker å synge til et familiekor. Vi øver på lørdagen og opptrer på søndagen.øst blir det fa

Små og store inviteres til karneval

Hvert år inviterer vi barn, tweens og voksne til karneval ved inngangen til fastetiden. Vi går polinese, limbo, får vist oss frem i kostymene, slår pinata, får høre litt om Kirkens nødhjelps fasteaksjon og koser oss med kaker og godteri. Arrangementet er gratis.

Alle er hjertelig velkommen!

Juletrefest

Menighetens juletrefest 28. desember hvert år!

Vi har en lang og god tradisjon med å invitere til juletrefest på menighetshuset 4. juledag. Da fylles huset med barn, ungdommer og voksen til julesanger, leker, juleandakt, kaker og kaffe, juletregang og besøk av julenissen.

Bli med og kos deg på en flott og tradisjonell juletrefest!