Utleie av Barbu menighetshus

Barbu menighetshus i Nyli Terrasse 2 har lokaler som kan leies av organisasjoner og privatpersoner, menigheter og foreninger. Leie kan skje for enkeltarrangementer eller for faste ukedager over en lengre tidsperiode.

Stor (80 plasser) og liten sal (40 plasser) i hovedetasjen kan leies hver for seg eller sammen (125 sitteplasser, 120 v småbord). En ekstra dag til rigg/rydding før eller etter, kan avtales for en kostnad på kr. 500.

Nyinnredet peisestue i underetasjen med god plass til 25 kan leies med eget kjøkken og evt. bomberom. Følgende leiepriser er nylig fastsatt for en dags leie:

• Begge saler, inkl. kjøkken:          Kr.2.000
  • Stor sal, inkl. kjøkken:                 Kr.1.500
  • Liten sal, inkl. kjøkken                 Kr.1.000
  • Peisestue, inkl. kjøkken              kr.    700
  • Peisestue til barneselskap          kr.    500

Menighetshuset har velutstyrt kjøkken med kaffemaskiner, oppvaskmaskin, bestikk, servise, dekke- og pynteutstyr. Videre er det stoler og småbord, ny prosjektor, fast lerret i stor sal, fleksibelt lydanlegg, piano og sangbøker (Treklang), samt WC/garderobe, p-passer, utearealer og lekeområde.

Vilkår for leie av faste dager over tid avtales i hvert tilfelle.

Alle leieavtaler inngås ved menighets-kontoret i Nyli Terrasse 2: Tlf 37013460 / 941 82 922.  E-post: oddrun.hoyland@agderkirken.no