Barbu menighet > Artikler > Nyheter

Konserter i Barbu kirke høsten 2019

Her er en oversikt over konserter i Barbu kirke høsten 2019; også denne gangen mye å glede seg til!

Søndag 15. september kl 19.30; ”En times tid med Knut Sigurd Bygland”
Til høstens første konsert i serien ”En times tid med…” har organist Leif Rino Muller invitert den lokale artisten Knut Sigurd Bygland. Knut Sigurd er utdannet ved Bårdar Akademiet i Oslo og Artisten i Göteborg, og har vært med på flere store oppsetninger både i Norge og Sverige. Hans spesialitet er musikaler, og vi kan nok vente oss mange godbiter fra kjente og ukjente musikaler denne kvelden, i tillegg til mye annen flott musikk fra denne strålende artisten! Billetter á kr 100 selges i døra; kontant eller med kort.

Tirsdag 15. oktober kl 19.30; salmekveld med Barbu Kantori
Barbu Kantori tar denne høsten opp en gammel tradisjon med å avholde salmekvelder i Barbu kirke. De tar sikte på å ha en slik hvert semester fremover, og håper mange sangglade vil møte opp for å synge nye og gamle salmer sammen. Gratis inngang.

Søndag 3. november kl 19.00; Allehelgenskonsert med Cantabile
Tradisjonen tro holder vårt eget kor Cantabile allehelgenskonsert i Barbu kirke på allehelgensdag. Dette er en flott og verdig markering av en viktig og spesiell dag for mange av oss.

Søndag 17. november kl 19.30; ”En times tid med Ole Gustav Johnsen”
Denne søndagen får vi storfint besøk fra Froland; Ole Gustav ble kjent gjennom sine opptredener i Norske Talenter for en del år siden, og denne kvelden kommer sangfuglen til Barbu for å gjøre en konsert sammen med organist Leif Rino Muller. Billetter á kr 100 kjøpes i døra.

Fredag 29. november kl 19.00; konsert med Ottar ”Big Hand” Johansen
Den kjente country-artisten Ottar ”Big Hand” Johansen legger i år ut på en liten juleturne med country-gospel, og denne kvelden kommer han til Barbu kirke. Han har også med seg damekoret "Divas" fra Arendal under ledelse av Solveig Andersen.

Søndag 8. desember kl 17.00; Julenatt med bl a Jørn Hoel
Denne ettermiddagen får vi besøk av et knippe av norges beste sangere og musikere; Jørn Hoel, Lisa Stokke, Emil Solli-Tangen, Lise Mæland, Frøydis Grorud og Trond Lien. Vi gleder oss til en flott julekonsert med topp artister!

Søndag 15. desember; Vi synger jula inn kl 16.00
Vår tradisjonelle førjulskonsert der alle kirkas kor deltar blir i år søndag 15. desember. Vi gleder oss til å samles og synge jula inn også i år! Gratis inngang.

For nærmere info, tidspunkter og billettpriser der dette ikke er oppgitt; følg oss på facebook, på vår nettside og i dagspressen.