Barbu menighet > Artikler > Nyheter

Givertjeneste for Barbu menighet

Gi mening - Hjelp oss å bygge gode og trygge møteplasser for barn og unge i Barbu Menighet

Alle ønsker det beste for sine barn og barnebarn, og ønsker at de skal bli sett, inkludert og få gode venner.

I Barbu Menighet er det nesten hver dag i uka et tilbud for barn og unge på Menighetshuset eller i kirka. Vil du være med å støtte opp om dette ved å gi et fast månedlig beløp til Barbu Menighet?

Mye av arbeidet skjer på dugnad, og det er mange som bruker av sin fritid for at barn og unge skal ha en god møteplass. Men nå trenger Menighetshuset sårt en opprustning for å passe til alle aktivitetene. Planene er klare, men det er et stort økonomisk løft. En del av planen er å bygge heis mellom 1. og 2. etasje, slik at slik at de som er bevegelseshemmet eller sitter i rullestol gis anledning til å delta i aktiviteter på lik linje med andre barn og unge.

Vi er opptatt av å skape et godt og inkluderende miljø for barn og ungdom der de kan komme som de er, uavhengig av religiøs tilknytning eller bakgrunn.

Gjennom mange år har flere i menigheten gitt faste beløp som brukes til ulike aktiviteter. Dersom enda flere løfter i flokk klarer vi enda mer! Derfor utfordrer vi deg til å bli en fast giver og være med på å gi våre barn og unge gode og varige verdier i et inkluderende fellesskap.

Link til et elektronisk skjema for å gi skattefrie gaver finner du ved å trykke her.  Du kan også sende en melding til Barbu Menighet på mailadresse: barbu.menighet@arendal.kirken.no eller laste ned appen «Min menighetsportal»

Takk for din støtte! Barna og de unge er vår framtidige kirke!