Bli med på Godhetsuka 28.mai til 1. juni

Bli med på Godhetsuka 28.mai til 1. juni

Barbu menighet skal sammen med Baptistkirken, Metodistkirken, IMI-Arendal og Sørlandskirken arrangere Godhetsuke for vårt næromrode. Dette handler om at vi som menigheter går sammen ut og bidrar med praktisk hjelp hos dem som trenger det

Alle oppdrag fra dem som trenger hjelp er meldt på forhånd. Eksempler kan være luking i en hage, maling av et gjerde, hjelpe til å få orden innendørs, oljing av en terrasse osv. Av allerede meldte oppdrag, har noen innvandrerfamilier meldt et behov der de ønsker et måltidsfelleskap en av dagene der man skal snakke norsk.

På menigehetshuset vil det på mandag 28. og onsdag 30. mai bli holdt en sykafe kl. 16-18.30, der man kan komme å få reparert tøyet sitt gratis og få en hyggelig prat over en kopp kaffe. 

Har du lyst til å være med å hjelpe den uka? Vi satser på tidsrommet kl. 17-21. Du kan hjelpe til to timer, en dag eller alle dagene. Det er opp til deg. Du kan melde dette inn på http://www.godhet.no/vil-du-hjelpe og fylle ut skjemaet så blir dette registrert i vårt apparat. Meld gjerne på din bibelgruppe, kollegafellesskap, naboer samtidig. Ingen skal jobbe alene, og de som melder seg på alene blir satt sammen med andre, enten en eller flere. 

Ønsker du hjelp, så kan du melde i fra på http://www.godhet.no/trenger-du-hjelp og fyll ut skjemaet. Vet du om noen som kunne trenge hjelp, spør vedkomne og fyll ut skjemaet for eller sammen med personen.

Alt av arbeidet som utføres skal være gratis og er en del av godhetskonseptet. Utgiftene dekker Godhet Arendal (dvs menighetene nevnt ovenfor). Det eneste som koster er t-skjorter. Det er fint om du som er med er synlig og har på deg t-skjorta som koster 100,-.

Godhetsarbeidet har et potensiale innen inkludering, nettverksskaping og integrering og vi håper med dette å skape et varmere by, bydel og nabolag.


Del denne artikkel på e-post