Bli med på sponsorløp for Barbu menighetshus!

Bli med å gå, løpe eller sykle for Barbu menighetshus!

Kristihimmelfarsthelgen (21-24 mai) arrangerer vi et stort sponsorløp til inntekt for renoveringen/ utbyggingen av menighetshuset vårt. Vi vil investere ca 10 millioner i menighetshuset og har som mål å klare å samle inn 1 million kroner i løpet av året.

Pga koronasituasjonen kan vi ikke samles til et felles løp, så dette blir litt alternativt.

Her kan alle bidra; barn, ungdom og voksne i alle aldre!

Finn ut om du vil gå, løpe, ri, kjøre rullestol, gå rulleski, sykle… – og sånn ca hvor langt du planlegger å komme. Det kan være lurt å si til sponsorene dine sånn ca hvor langt du har tenkt deg. Det går også an å gjøre dette til en happening gjennom hele helgen; da kan du si hvor langt klarer jeg å gå / løpe osv gjennom denne helgen? Du bestemmer selv hva du utfordrer deg selv i!

Når du har gjort det, begynner den viktige jobben med å skaffe sponsorer. Utfordre familie, naboer, kollegaer, venner, faddere, bekjente, Facebookvenner osv til å sponse deg enten med en sum per km eller med en fast sum. Dette kan du f. eks gjøre via telefon, sms eller Instagram / Facebook.

Forslag til tekst kan være noe sånn som:

«Neste helg skal jeg løpe sponsorløp til inntekt for renovering / utbygging av Barbu menighetshus. Jeg planlegger å løpe en runde i lysløpa fra Engehaven, dvs ca 10 km. Jeg håper at du vil sponse meg! Du kan enten sponse med en sum for hver km eller med et fast beløp.

Barbu menighetshus er et viktig sted for vår familie, så jeg håper virkelig at jeg med hjelp av mange sposorer kan klare å løpe inn mange kroner til dette viktige prosjektet!  «

Lag så en liste over hvem som sponser deg med hva. Her må du huske navn, mobilnummer, sum hver km eller fast beløp. Du kan få sponsorskjema på mail fra vibeke.tobiassen@agderkirken.no.

Meld deg på sponsorløpet ved å trykke «skal» på arrangementet vi lager på Facebook eller ved å sende en sms til Vibeke Marie på 93433925.

Når du har gått, løpt eller syklet, fyller du ut hvor mye hver av sponsorene dine skal betale. Skriv også på om du selv kan ta jobben med å sende ut en sms med betalingsinfo til alle dine sponsorer eller om du vil at vi skal ordne det. Hvis du kan ordne det selv får du tilsendt en sms du kan bruke (bare fylle inn summen) fra Vibeke Marie. For oss vil det være en veldig god hjelp om mange har mulighet til å ordne dette selv.

Send så denne listen til Vibeke Marie som en bildemelding med mobilen. All informasjonen vil bli behandlet konfidensielt og listene vil bli makulert etterpå.

Tenk da; hvis 100 små og store blir med på dette og f eks skaffer 10 sponsorer hver som sponser med 200 kr – da har vi plutselig samlet inn 200.000 kroner!

Det blir en liten premie til det barnet, den ungdommen og den voksne som har samlet inn mest penger. I tillegg trekker vi ut to tilfeldige deltakere som får hver sin fruktkurv levert på døra.

Vi i innsamlingskomiteen håper virkelig at HELE menigheten blir med å går, løper, sykler eller noe annet!

Hvis dere lurer på noe er det bare å ta kontakt med Vibeke Marie på mobil 93433925 eller epost vibeke.tobiassen@agderkirken.no