Er du glad i håndarbeid?

Akkurat nå er det mye alenetid som skal fylles. Siden vårens planer om innsamlingstiltak til menighetshuset vårt ikke kan gjennomføres, må vi satse ekstra mye på høstbasaren og julemessa. Vi håper at mange av dere vil bidra med flotte håndarbeidsting til dette. Kanskje har du lyst å skrikke litt engler? Kanskje kan du lage noe vi kan ha som gevinst på hovedlotteriet eller på åresalget? Kanskje får du inspirasjon til å sy litt dukkeklær eller snekre noen flotte barneleker? Du velger selvfølgelig helt selv hva du vil bidra med! Vi blir lykkelig og glad for ALLE bidrag! Du må veldig gjerne sende Vibeke Marie en liten melding hvis du vil; mobil 93433925 epost vibeke.tobiassen@agderkirken.no. Ønsker dere alle kreative og gode dager!