Konserter våren 2020

Også våren 2020 byr på mange flotte musikalske øyeblikk i Barbu kirke, med både lokale helter og nasjonale storheter. Her er en foreløpig oversikt:

Søndag 9, februar kl 19.30; Konsert med Frøydis Grorud og band

Frøydis Grorud, viden kjent fra Beat for Beat og utallige konserter og innspillinger med landets aller beste artister kommer i vinter ut med eget album. Sammen med vår lokale helt Torjus Vierli, Hermund Nygård på trommer og Magne Thormodsæter på kontrabass kommer hun tilbake til Barbu kirke for en vakker konsert. Albumet består av Groruds egne komposisjoner i et vakkert, melodiøst, improvisatorisk og åpent musikalsk landskap. Billetter á kr 250 selges i døra.

Søndag 15. mars kl 19.30; "En times tid med Eva Jonassen Tungesvik”
Her kommer en mye etterlengtet og etterspurt ønskereprise i serien «En times tid med». Eva trenger vel ingen ytterligere presentasjon; denne utrolige artisten med sin helt unike innlevelse og tolkning av sanger er rett og slett bare en fryd å lytte til! Sist hun var på besøk sammen med Leif Rino var Barbu fylt helt til randen, så det kan være lurt å komme tidlig denne søndagen. Billetter á kr 100 selges i døra; med kontant eller med kort.

Tirsdag 24. mars kl 19.30; Salmekveld med Barbu kantori og Leif Rino Muller
Barbu kantori og organist Leif Rino Muller inviterer nok en gang til salmekveld i Barbu kirke. Det blir mye fellessang av både nye og gamle salmer. Gratis inngang.

Søndag 29. mars kl 19.30; Konsert med lokale musikere

Denne kvelden får vi besøk av fem dyktige og spennende musikere fra Arendal som har kjent hverandre i mange år og samarbeidet i forskjellige anledninger. Det blir et variert program med klaver, saxofon, gitar, cello og trekkspill. I tillegg til vår egen Anlaug Seljåsen Stabell på cello, får vi høre  Malgorzata Jaworska på klaver, Ole Bjørn Gullbring på trekkspill, Tove Nylund på saxofon og Egil Ødegård på gitar; alle aktive lærere i Kultuskolen i byen. Billetter á kr 100 selges i døra.

Torsdag 21. mai; konsert med Appell Tensing
Tradisjonen tro holder vår egen spreke 50-åring Appell Tensing konsert i Barbu kirke på vårparten. Konserten der også Barbu Tweensing er med er virkelig en fest og et fyrverkeri med dyktige og engasjerte ungdommer menigheten kan være stolte av! Gratis inngang; kollekt ved utgangen.

Tirsdag 26. mai; konsert med Barbu Kantori og Grimstad Kirkekor
Barbu kantori tar denne våren opp igjen det gode samarbeidet med Grimstad Kirkekor, og arrangerer en flott konsert der vi både får høre korene hver for seg og sammen. Vi kan love et variert program og en flott kor-aften i vår vakre kirke. Billetter á kr 200 kjøpes i døra.

Velkommen til en spennende og variert konsert-vår i Barbu kirke!